Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






ТРЦ "Квадрат" на бул. Перова відкриється 29 березня

2008-03-28 21:31:02

socmart-fotoТоргово-розважальний центр (ТРЦ) "Квадрат" у форматі " гіпермаркет-галерея" на бул.Перова, 36 буде введений в експлуатацію 29 березня поточного року. Як повідомляється в прес-релізі корпорації "Альтис-Холдинг" (Київ), що виступає генеральним підрядником будівництва, у ТРЦ загальною площею більше 40 тис. кв. м будуть представлені супермаркет, чотирехзальний кінотеатр, торговельні приміщення, заклади швидкого харчування і паркінг.

 

Відповідно до повідомлення, реалізація даного проекту від початку проектування до введення в експлуатацію зайняла менш двох років. Корпорація " Альтис-Холдинг" виграла тендер на надання послуг генерального підряду по будівництву ТРЦ "Квадрат" на бул.Перова, у якому брали участь 12 закордонних і українських компаній.

 

Девелопером цього проекту виступає девелоперська компанія "XXI Століття" (Київ), що працює на ринку нерухомості України з 1999 року. Із грудня 2005 року акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі (притягнуте $139 млн). У травні 2007 року компанія здійснила випуск евробондов і залучила $175 млн під розвиток проектів нерухомості в Україні.

 

Корпорація " Альтис-Холдинг" працює на будівельному ринку України 13 років. У її склад входять 12 підприємств, які охоплюють широкий спектр будівельно-виробничої діяльності, разом з тим, " Альтис-Холдинг" має власні виробничі бази в Києві й Одесі.

 

Джерело: http://www.rynok.biz/


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)