Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Відкрився п'ятий супермаркет "Амстор" у Запоріжжі

2008-05-12 22:20:56

socmart-foto25 квітня 2008 року в Запоріжжя торговельна мережа "Амстор" відкрила свій п'ятий магазин у місті. Торговий центр площею більше 6,5 тис. кв. м. розташувався в центрі густонаселеного Бородінського мікрорайону. Новий супермаркет "Амстор" пропонує покупцям більше 35 тисяч товарів - продукти харчування, побутову хімію, товари для будинку й офісу, іграшки й канцелярію, передає Дах.kiev.ua.


Оплатити покупки можна на одній з 20 установлених у торговельному залі кас. До послуг автомобілістів обладнана зручна безкоштовна парковочна площадка на більш ніж 100 місць. У торговому центрі працює кафетерій.


Зараз супермаркети "Амстор" працюють в 10 українських містах Донецької, Луганської, Запорізької, Полтавської й Миколаївської областей. Загальна площа діючих магазинів становить більше 250 тис. кв.м. У торговельній мережі на сьогодні налічується понад 13 тис. співробітників.


У планах торговельної мережі "Амстор" цього року - відкриття ще 14 супермаркетів і торгово-розважальних центрів у великих містах України. Коментуючи відкриття п'ятого супермаркету "Амстор" у Запоріжжя, голова наглядацької ради групи "Амстор" Володимир Вагоровський відзначив, що будівництво цього супермаркету й оснащення його сучасним торговельним і виробничим устаткуванням було інвестовано біля $11 млн. "У наші плани в Запоріжжя на цьому не вичерпуються - ми збираємося побудувати в цьому місті ще як мінімум 2 торгові центри "Амстор".


Джерело: http://ukr.rynok.biz/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)