Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Незабаром у Європі з'явиться шестизірковий курорт

2008-07-23 16:50:19

Незабаром у Європі з'явиться шестизірковий курортУ португальському Алгарві планується в 2009 році завершити будівництво першого в Європі шестизіркового курортного комплексу Conrad Palacio da Quinta Resort&Spa. Міжнародний девелопер Grupo Imocom завершить будова курортного комплексу в місті Quinta do Lago, що знаменитий своїми розкішними віллами й гольф-полями містечку. “Conrad Palacio da Quinta Resort&Spa - перший європейський готельний комплекс із концепцією шестизіркового індивідуального сервісу в оточенні кращих полів для гольфа в Європі на березі Атлантичного океану”, - сказав директор з маркетингу девелопера проекту Ріта Барата да Роша.


За її словами, цей комплекс, що складається з готелю, апартаментів і іншої інфраструктури на закритій і охоронюваній території, здадуть наприкінці наступного року. “Ексклюзивний курорт в Алгарві буде містити 158 номерів, у тому числі 23 люкса й 80 апартаментів у сучасному португальському стилі. Курорт займе біля семи гектарів”, - розповідає  да Роша. Вона також повідомила, що готель буде оточений садами, а його ландшафт буде включати басейни й невеликі озера. При цьому гостям також буде запропонований комплекс Spa, що розташується на тисячі квадратних метрів, оздоровчий центр, фитнес- і тенісний клуб, кінотеатр, а також ресторани високої кухні й винний бар з терасою на відкритому повітрі.


Як повідомляється, контракт на керування готелем Grupo Imocom уклала наприкінці 2007 року з мережею Hilton, у яку входить її бурштин у сегменті люкс Conrad. Головний офіс Grupo Imocom перебуває в Лісабоні. У цей час Grupo Imocom - один з лідерів на ринку будівництва елітної й комерційної нерухомості в Португалії з річним обертом близько 200 мільйонів євро.


Джерело: http://korrespondent.net/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)