Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






IIG і Aladdin Group почали під Києвом будівництво ДЦ Adidas

2008-11-04 22:59:39

socmart-fotoДевелоперська компанія Immo Industry Group (IIG, Бельгія) спільно з українським партнером Aladdin Group (Київ) почали будівництво під Києвом дистрибуційного центру для німецького виробника спортивного одягу Adidas Group, інформує «Інтерфакс-Україна», посилаючись на повідомлення компанія IIG.

Згідно документу, склад розташовуватиметься в індустріальному парку «Київ V», що будується, загальною площею близько 50 тис. кв. м, розташованому на ділянці 9,2 га по Броварській окружній дорозі (20 км. від межі столиці).

Позначимо, загальна площа будівлі складе 16,3 тис. кв. м з можливістю розширення на 9,7 тис. кв.м. Перша черга (9,7 тис. кв. м) буде побудована до першого кварталу 2012 року. Висота стель складу складе 12 м, планована місткість – 20 тис. палет. У прес-релізі наголошується, що Adidas Group були запропоновані умови оренди строком на дев'ять років.

Компанія Immo Industry Group є європейським лідером у сфері девелопменту об'єктів індустріальної нерухомості. У 2008 році компанія планує експансії до Центральної і Східної Європи, РФ і інші країни СНД з відкриттям офісів в декількох країнах СНД, Литві і Туреччині. На сьогоднішній день в портфель IIG входить більше 50 проектів в Україні, Словаччині, Польщі, Бельгії, Чехії, Італії, Франції і ін.

У портфель проектів Aladdin Group входять бізнес-центр (БЦ) «Платинум» (Київ), логістичний термінал «Логістичний Парк Схід-1» (Київська обл.), офісний центр «Максим» (Київ), проект «Котеджне містечко «Преображенський» в Обухівському районі Київської області.

 

http://www.e-mkg.info/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)