Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






"Метро Україна" будує новий центр оптової торгівлі в Києві

2008-11-13 21:32:20

socmart-fotoКомпанія "Метро Кеш енд Кері Україна" (Київ) починає будівництво нового центру оптової торгівлі на перехресті вул. Сабурова і Закревського, який стане четвертим в Києві. Інвестиції в будівництво центру перевищать 290 млн. грн. Відкриття заплановане на березень 2009 року.

Загальна площа магазина, під який відведена ділянка площею 4,45 га, складе 16,2 тис. кв. м, зокрема торгова площа - 10,5 тис. кв.м. Проект також передбачає парковку на 400 машиномест. Генпідрядником будівництва виступила компанія "Солстрой".

"Успішна діяльність три наших магазинів в Києві показала, що наша оптова концепція добре сприймається професійними клієнтами. Це стимулює нас на подальший розвиток навіть в умовах фінансової кризи. Ми продовжуємо своє розширення, стаючи все ближчим до клієнтів", - приводить прес-служба слова директора компанії Акселя Лухі.

Довідка

В даний час мережа магазина "Метро Кеш енд Кері Україна" налічують 21 об'єкт в Києві (три), Донецьку, Дніпропетровську і Одесі (по два), Харкові, Львові, Луганську, Кривому Розі, Полтаві і Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях і Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську і Макіївці (поодинці).

За п'ять років роботи в Україні компанія Metro Cash & Carry (німецький підрозділ світового лідера торгівлі Metro Group) інвестувала в економіку країни більш EUR380 млн. ТОВ "Метро Кеш енд Кері Україна" в 2007 році збільшило об'єми продажів в країні на 33% - до EUR818 млн., в 2006 році - на 81,7%, до EUR615 млн.

Metro Group - одна з найбільших торгових компаній миру. У 2007 році об'єм продажів компанії склав близько 64,3 млрд. євро. Групі належить близько 2,1 тис. магазинів Metro Cash & Carry, Real, Media Markt, Saturn і Galeria Kaufhof. Компанія також відзначає, що з 1400 постачальників компанії 90% складають українські виробники, імпортери і дистриб'ютори.

 

http://www.e-mkg.info/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)