Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Коли житло вважається елітним

2009-02-18 09:35:03 Коли житло вважається елітним
Мати елітне житло – це не лише дорога примха, це в першу чергу зручності класу-люкс, за які ви платите чималі гроші. Ідеальне елітне житло повинне відповідати деяким вимогам. Проте існують випадки, коли характеристики не повністю співпадають, але в той же час – це житло преміям класу. 


Якими  ж критеріям повинне відповідати така нерухомість?

В першу чергу це місцезнаходження

Елітна квартира повинна знаходитися в престижному районі центра міста.

Вид з вікон на парки, водойми, шедеври архітектури  - ось ще одна умова житла класу-люкс. Особлива увага тут приділяється факту збереження цих характеристик з часом. Чи  не виникне в майбутньому можливість втрати видових переваг квартири за рахунок будівництва нових об’єктів близько до вашої нерухомості?

Сервіс у елітному помешканні повинен бути також на належному рівні: це закрита територія, що обов’язково охороняється, має консьєржа, власну службу експлуатації, супроводжуючі послуги в домі – кафе, фітнес-центр.
Велике значення при визначенні елітності має і статус ваших сусідів. Тут необхідною умовою є відсутність комунальних квартир, однорідний соціальній статус пожильців.

До елітної квартири повинні бути зручні доїзди та паркування.

Ну і звичайно, одним з основних факторів є технічні характеристики будинку. Висота стелі не менше ніж 3 метра, загальна площа - не менше 70 кв м, наявність ізолльованих кімнат і великої кухні (не менше 15 кв м),  2-3 санвузли, вільне планування квартири. За типом будинок повинен бути або дореволюційної будови з капітальним ремонтом, зі збереженням елементів інтер’єру, або ж цегельно-монолітним будинком, в я кому не більше 100 квартир.
http://www.kanzas.ua/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)