Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Огляд бізнес центрів Києва у стадiях будiвництва та проекту

2009-04-08 23:59:40

Стройка и проект бизнес центр Киев У 2008 році в Києві було введено в експлуатацію 14 професійних бізнес центрів, підсумовувана загальна площа яких складає 165000 кв.м.  У 2009 році заявлено до відкриття ще 22 офісних будівлі,  що, втім, є оптимістичним прогнозом.  У реальності навряд чи цього року буде добудовано більше 4-5 бізнес центрів. Судячи по будівельних роботах, припинено зведення БЦ «Виноградар», БЦ на розі Дорогожіцкой і Мельникова, МФК World Trade Centre на Ползунова, БЦ на розі вул. Паньковськой і Саксаганського, т.д. Всього, за даними «Соцмарт», в Києві на березень 2009 року знаходиться 61 будмайданчик, на якому повинен «вирости» бізнес центр або МФК з офісною складовою. 


Опис заявлених бізнес центрів Києва. 

 

Техно Ситі 

На вулиці Ліварськой, 7, в Оболонськом районі Києва, до 2011 року повинен з'явиться новий бізнес центр. Technocity будується на місці колишнього миловарного заводу. У БЦ буде 23 рівні, загальна площа – майже 40 тис. кв.м. Офісна площа складе 34000кв.м. Девелопер проекту Ucapital Partners, замовником проекту – ТОВ «Київський миловарний завод». Частково об'єкт - реконструкція, частково - нове будівництво. Офісний простір організований за принципом «open space» (відкритий простір). Девелопер планував реалізовувати офісні площі не оренда, а продажі. Автономні системи інженерного забезпечення будівлі.  Паркінг планується на 270 машиномест. На території бізнесу-центру передбачено два сквери і спеціально обладнану барбекю-зону для корпоративного відпочинку. Планувалося, що інвестиції в реалізацію БЦ составлят близько 200 млн. дол.

 

БЦ на вул. Скляренко 

Компанія «Домініон М» планує побудувати офісний комплекс на вул. Скляренко, 9. Проектом передбачається будівництво на ділянці площею 2,26 гектара п'яти будівель із змінною поверховістю (12-17 поверхів). Загальний об'єм інвестицій в реалізацію проекту складе близько 5,8 мільярдів рублів. У комплексі розмістяться конференц-зал, ресторан з vip-зоною, їдальня, кафетерій, магазини, фітнес-центр, салон краси, відділення банку, супермаркет і так даліЗагальна площа комплексу – 145000кв.м. Запроектований наземний паркінг на 557 машиномест, підземний на 469 машиномест. Крім того, для гостей буде наземний паркінг на 125 машиномест. Закінчення будівництва всіх будівель бізнес центру, за даними «Соцмарт», планується до 2015 року. Замовник будівництва ЗАТ «Любава» 

 

ОЦ на вул. Верхня

На вулиці Верхньою, 4 в перебігу найближчих двох років має бути побудований житлово-офісний комплекс, за проектом архітектурної майстерні Антонюка Дмитра Івановича. Проектом передбачено 2 черги будівництва, на ділянці площею 0,2952га, офісно-житлового комплексу, що складається з чотирьох будівель. Перша черга - будівництво 10-12-ти поверхового і 24-х поверхового житлових будівель, встановлених на стилобаті. Друга черга - офісний блок, загальна площа якого складе біля 40000кв.м. Бізнес центр у Печерському районі можна буде віднести до класу «А».

 

За інформацією з баз даних «Соцмарт» по комерційних будівництвах і проектах, в Києві на березень 2009 року ведеться будівництво 118 офісних, торгівельних і готельних об'єктів. Будуються житлові будинки і комплекси – в сумі більше 213 об'єктів. 

 

На візуалізації - Техно Ситі 

 

Автор: socMart

Хотите знать больше о о строящихся и проектируемых гостиницах Киева?

Хотите знать больше о строящихся и проектируемых жилых зданиях Киева?

Хотите знать больше о заявленных бизнес центрах Киева?

Хотите знать больше о заявленных торговых центрах Киева?


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)