Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






На березі Кальміусу з`явиться бізнес-центр з готелем

2009-04-13 13:16:46

На березі Кальміусу з`явиться бізнес-центр з готелем Масштабне будівництво в Донецьку розпочнеться влітку. До Євро-2012 в шахтарській столиці побудують бізнес-центр з готелем на 240-270 місць. Про це повідомив президент компанії, що займатиметься будівництвом, Олександр Ротов.

«Цей проект дійсно народний, тому що він готується як Євро-2012. Це бізнес-центр, тут же планується й будівництво готелю на 240-270 номерів... Точно ми ще не визначили», - сказав Ротов.

Будівля буде розташована на ділянці в 1,4 гектарів на березі Кальміуського водосховища в центрі міста, - повідомляє «Остров». За словами Ротова, цей проект вже пройшов експертизу. «У лютому на сесії міськради проект пройшов експертизу, і була відведена земельна ділянка необхідних розмірів», - сказав він.

Початок будівельних робіт запланований на середину літа поточного року. «Об'єкт має бути введений наприкінці 2011 року, тому що до Євро-2012 він повинен функціонувати як готель і як центр. Терміни реальні», - відзначив Ротов. Бюджет запуску об'єкту Ротов не назвав, пославшись на комерційну таємницю.

http://ngo.donetsk.ua/

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)