Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






У Києві з'являться євро хот-доги

2009-11-17 17:24:51

В Киеве появятся евро хот-догиНезабаром у центрі столиці з'являться мобільні кафе з хот-догами. Нові кіоски з вуличною їжею будуть відрізнятися, від вже існуючих, високим рівнем санітарних умов, європейськими рецептами приготування бутербродів, відносно високими цінами, за один сандвіч проситимуть приблизно 11 гривень.

Ідею нових кафе в київській мерії виношували протягом довгих місяців у рамках підготовки до Євро-2012, зазначає портал з нерухомості socMart. Київські чиновники зізнаються, що було не просто знайти інвестора, оскільки ціни досить не популярні на такий вид продукції. На пропозицію відгукнулися московські бізнесмени, які будуть відраховувати до міського бюджету нашої столиці З0% від свого прибутку. 


Но что бы аппетитно полакомится евро-хотогом мы бы посоветовали вам не забывать про ваши зубы, иначе удовольствие от поглощения вкусной еды может показаться весьма сомнительным.


Автор: socMart ( При передруку заслання, а для інтернет-видань — гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкова.)


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)