Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Замість «Великої Кишені» відкриють «Comfy»

2009-11-29 14:59:51

Вместо «Велыкой Кишени» откроют «Comfy» Замість «Велика кишеня» відкриють «Comfy» Національний девелопер компанія VK Development відкриє новий магазин Дніпропетровського рітейлера «Comfy» у торговому центрі «Альта Центр» на Петрівці.

За словами PR-менеджера компанії VK Development Аліни Чиж, новий магазин відкриють на площі 3,5 тис кв.м., які раніше обіймав продуктовий супермаркет «Велика Кишеня». Його, у свою чергу збираються перенести на цокольний поверх торгового центру і одночасно розширити асортимент, передає інформслужби Соцмарт.


VK Development раніше повідомляла, що збирається відкрити кілька нових магазинів у «Альтацентре» і тим самим забезпечити 100%-НЮУ заповнюваність торгового центру, загальною площею 23,5 тис. кв. м.


Довідка Соцмарт:

Дніпропетровський рітейлер «Comfy» розпочав роботу на ринку в 2005 році. Через три роки торговельна мережа нараховувала 61 магазин в 32 містах східного, південного та центрального регіонів нашої країни.


Джерело: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)



Джерело:socMart ( При передруку заслання, а для інтернет-видань — гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкова.)


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)