Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Відкриття "Епіцентр" на Берковецькому відбудеться в суботу (ФОТО)

2009-12-09 21:32:44 Открытие Эпицентр на Берковецкой на БеличахВідкриття Епіцентр на Берковецькому на Белічах К кінця тижня, на 12 грудня, заплановано відкриття "Епіцентру", який стане найбільшим у нашій країні. Спочатку відкриття було заплановано на листопад, але потім перенесено на грудень. Загальна площа гіпермаркету будівельних матеріалів "Епіцентр" на Берковецька, 6 складе більше 56 тис.кв.м. площа першого рівня - 30тис. кв.м. 16 тис. квадратів займе "Садовий центр". А 7 тис. кв.м. на другому поверсі віддані на продаж зелених рослин з різних країн. Також в "Епіцентрі" на Берковцях буде 2 бари, відзначає сайт з нерухомості socMart. Асортимент нового гіпермаркету вмістить у себе до 200тис. найменувань різних товарів. Покупців обслуговуватиме 96 кас. Обладнаний паркінг на 2000 машиномісць. Нагадаємо, що будівництво "Епіцентру" на Берковецькому не обійшлося без перепитую. Місяць тому депутат від "БЮТ" Олег Ляшко виступив за зупинку зведення гіпермаркету. Причини - у компанії "Епіцентр К" немає дозволу інспекції Держархбудконтролю у Києві на будівництво на Берковецькому. На думку нардепа, зведення гіпермаркету створює підвищену небезпеку екологічного забруднення Святошинського району Києва. Але, в будь-якому випадку, "Епіцентр" на Берковцях вже практично побудований і в суботу прийме перших покупців. Цей магазин стане 23 в мережі "Епіцентр". Цікаво, що це не єдиний новий гіпермаркет на Біличах. За інформацією компанії "Соцмарт", за сто метрів від "Епіцентру" звели "Ашан", відкриття якого відбудеться завтра.

Автор: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)


Дізнатися більше про що будуються і проектованих торгових центрах Києва з контактними даними ви можете, перейшовши за запропонованою посиланням або зв'язавшись з директором з продажу Валентиною (моб. 067-442-29-94)

Серія новин: Будівництва Києва

Фотографії Епіцентр на Берковецька, 6 зроблені в листопаді 2009р.



Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)