Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Відкриття Reikartz Dworzec Lviv Hotel заплановане через 10 днів

2009-12-11 21:37:17

Открытие Reikartz Dworzec Lviv Hotel Відкриття Reikartz Dworzec Lviv Hotel На 20 грудня заплановано відкриття нової чотирьох-зіркового готелю у Львові, на вул. Городоцького, 107. Готель Reikartz Дворжец Львів знаходиться в історичному центрі міста, вихід на саму вулицю Гордецька, де завжди інтенсивний транспортний рух. Дворжек Львів входить в українську мережу готелів Reikartz Hotels and Resorts, яка також включає готелі в Поляні, Кіровограді, Карпатах. За інформацією моніторингу компанії "Соцмарт" в рамках оновлення бази даних будівництв і проектів Львова, на листопад 2009 року готель Reikartz Dworzec Lviv Hotel зовні вже була добудована, завозили меблі й устаткування для барів і ресторанів. Номерний фонд нового готелю включає в себе 52 одиниці. Поверховість готелю - 4 рівня. Таким чином виглядають тарифи на проживання в готелі на наступний рік:



Категорія номеру

Вартість добового проживання

Классфк (одномісне розміщення)

550грн.

Стандарт

670грн.

Суперіор

870грн.

Люкс

1350грн.

 



Внутрішня інфраструктура Reikartz Дворжец Львів на Городоцького включає в себе ресторан з евопейской кухнею, бар. Готель має в своєму розпорядженні двома сучасними конференц-залами. Зали вміщують до 100 чоловік і оснащені професійною технікою. За даними socMart, у наступному році мережа Reikartz Hotels and Resorts відкриє ще одну готель у Львові. Так само в планах оператора розшити свою присутність і на інші міста на сході і півдні України. 


Одним из актуальных вопросов для новых объектов недвижимости является защита от посягательст воров и других неблагонадежных верств населения. Тут для обеспечения безопасности необходимы бронированные двери. Брондвери с гарантией надежности и высокой взломоустойчивостью продают в Киеве.



Фотографія Reikartz Дворжец Львів зроблено в листопаді 2009р. 



Автор: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)

Хочете отримати більше інформації про цю готелі, а також про інших будівництвах і проекти Львова, з контактними даними учасників проекту?

Дізнатися більше про пакетне пропозицію про покупку бази даних з більш ніж 155 будуються і проектованими готелями Києва, Львова, Донецька з контактними даними по знижок ціною ви можете, перейшовши за запропонованою посиланням або зв'язавшись з директором з продажу Валентиною (моб. 067-442-29 - 94)

Серія новин: Будівництва України


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)