Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Відкриття другої черги Евробазара на вихідних

2009-12-20 15:14:11

 У грудні в столиці запрацювало кілька нових гіпермаркетів - "Ашан" на Окружній, "Ашан" на Біличах, "Епіцентр" на Берковецькому - все в Святошинському районі Києва. Але сезон торгових відкриттів продовжується. Тепер настала пора радіти мешканцям Лівого Берега - на суботу, 19 грудня намічено відкриття другої черги Евробазара на Осокорках, на Дніпровській Набережній, 18 (навпроти торгового центру "Материк"). Вона представлена продуктовим павільйоном, загальною площею 3000 кв. м., відзначає socMart Для гостей з автомобілями функціонує наземний паркінг (300 машиномісць). Святкове відкриття заплановане на 14.00. Там же, одночасно з відкриттям другої черги, відкриє свої двері магазин мережі вино маркетів «Поляна». Нагадаємо, що першу чергу "Евробазара" була відкрита 13 червня цього року, в ній представлено 286 торгових місць. Ряди в цьому міксі "торговий центр-ринок" облаштовані у вигляді міні-магазинчиків з окремими входами. Загальна площа території "Евобазара" 5,0586 га, всього заплановано торговельних місць більше 1000, передає сайт з будівництва і нерухомості socMart. "Евробазар" за фазами введення в експлуатацію розбитий на три черги, і їх все планували ввести в цьому році. Але, судячи з усього, встигнуть відкрити ще тільки другий - а саме продуктовий павільйон. На території павільйону плануються адміністративний корпус, ветеринарна лабораторія, м'ясний, молочний та рибний відділи. Третя черга "Евробазара" передбачає ще більш 700 місць для торгівлі. 

Автор: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)


Дізнатися більше про що будуються і проектованих торгових центрах Києва з контактними даними ви можете, перейшовши за запропонованою посиланням або зв'язавшись з директором з продажу Валентиною (моб. 067-442-29-94)


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)