Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Відкриття Епіцентр на Берковецькому (ФОТО)

2009-12-21 21:46:37 Открытие Эпицентр на Берковецкой на БеличахВідкриття "Епіцентр" на Берковецькому 6 не пройшло непоміченим. Відвідавши новий гіпермаркет у неділю, складно було знайти місце для автомобіля на наземному паркінгу, а кількість людей всередині "Епіцентру" вражало, відзначає socMart. Керівництво компанії підійшло до анонсуванню відкриття досить серйозно - по всьому місту були розвішені біг-борди з датою відкриття (12 грудня), дана публікація в декількох засобах масової інформації, і навіть в інтернеті на ряді порталів висіли банери "Епіцентру". Більш того - про свої плани відвідати відкриття найбільшого гіпермаркету будівельних матеріалів в Україні завчасно повідомив Віктор Ющенко, президент України. Новий "Епіцентр" розташований на вулиці Берковецька, у Святошинському районі Києва. На цьому місці сформований новий торговий вузол - в 200 метрах від "Епіцентру" побудували "Ашан", відкриття якого, до речі, також пройшло на цих вихідних. Відзначимо, що за схемою розташування поруч "будівельний гіпермаркет" - "продуктовий гіпермаркет" мережа "Епіцентр" діє не перший раз. На Теремках у такій зв'язці будівельний гіпермаркет знаходиться поруч з "Метро". Гіпермаркет "Епіцентр" на Біличах вражає своїми масштабами - загальна площа становить 56 тис.кв.м. У гіпермаркеті 2 поверху. Частина "Епіцентру" займає "Садовий центр", передає socMart. Для комфорту відвідувачів на території гіпермаркету працює кафе, дитяча кімната а в неділю на весь "Епіцентр" навіть звучали через гучномовець запрошення до участі у веселих конкурсах. Завдяки відкриття "Епіцентру" на Берковцях було створено 1200 робочих місць. Про відкриття сусіда "Епіцентру" - гіпермаркету "Ашаш" читайте на сайті socMart завтра.

Автор: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)

Дізнатися більше про що будуються і проектованих торгових центрах Києва з контактними даними ви можете, перейшовши за запропонованою посиланням або зв'язавшись з директором з продажу Валентиною (моб. 067-442-29-94) Фотографії Епіцентр на Берковецька, 6 зроблені в 13 грудня 2009р.








Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)