Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






«Нова лінія» відкриє два торгові центри на початку наступного року

2009-12-22 19:45:19

Новая линия откроет два торговых центра в начале следующего годаНаціональна роздрібна мережа «Нова лінія» планує відкриття двох торгових центрів, повідомляє Socmart. Перший об'єкт компанія відкриє вже в лютому 2010 року в м. Буча, Київської області, а в березні торговий центр «Нова лінія» зможуть відвідати жителі Севастополя. Про це повідомила керівник відділу з розвитку бізнесу компанії Олена Розум.

 

Також, пані Розум розповіла про плановане відкриття Інтернет-магазину. До кінця 2009 року для зручності клієнтів on-line будуть представлені хіти продажів по деcяті напрямах товарів. Менеджер додала, що за останній рік основним споживачем торговельних центрів мережі «Нова лінія» став приватний споживач, передає Socmart. Крім того, в компанії підрахували, що до них приходить більше жінок, ніж чоловіків. Спеціально для прекрасної половини суспільства напрямку товарів «Декор» розробили і поліпшили дизайн упакокі.

 

 

Експерти вважають, що відкриття магазинів формату DIY вигідно і вони будуть користуватися попитом, не дивлячись на кризу. Основним споживачем таких торгових центрів є приватні покупці, які за даними компанії BauMarketing будуть завжди щось ремонтувати, відповідно витрачати гроші.

 

 

Автор: Інна Фрізюк

 

(При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)