Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Два торгових важкоатлета на Берковецькому: Ашан і Епіцентр

2009-12-28 15:47:10

Эпицентр Ашан на Берковецкой на БеличахВiдбулось! На Берковецькiй майже одночасно відкрилося два супер-важкоатлета: "Ашан" та "Епіцентр", информ socMart. Розташовані вони практично поруч, що дуже зручно для покупця, оскільки вулиця Берковецька - далеко не ближнiй світ, і, якщо якщо вже виїжджати на околицю у великий ТЦ, наприклад Ашан, то чудово, що поруч є ще один ТЦ по буд матеріалами - Епіцентр . Під'їзд до цих магазинах дуже зручний, паркінг величезний, все добре продумано. Трохи складніше відвідувачам без власного автомобіля, адже власники не одного з нових торгових об'єктів не запустили безкоштовних маршруток від найближчого метро до своїх гіпермаркетам.

  Суботу і неділю: 12-е і 13-е грудня. Повний аншлаг. Паркування Ашана і Епіцентру на Біличах до 3-х годин дня практично заповнені, Ашані навіть не вистачає кошиків для покупців. У торгових центрах - людно, шумно, весело. В якості декорацій - різнокольорові кульки, передноворічний мішура, в Епіцентрі - розіграші та конкурси. За інформацією socMart, площа гіпемаркета Ашан становить 15 тис.кв.м. і крім самого гіпермакета навпроти кас функціонує з пару десятків торгових точок (до речі, і Ашан в майбутньому може бути розширено до формату торговий центр). Загальна площа нового Епіцентру - 56 тис.кв.м. і це найбільший магазин з будівельних матеріалів в Україні.


Автор: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)


Дізнатися більше про що будуються і проектованих торгових центрах Києва з контактними даними ви можете, перейшовши за запропонованою посиланням або зв'язавшись з директором з продажу Валентиною (моб. 067-442-29-94)


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)