Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Єврозона розділиться?

2010-02-06 04:53:18

Єврозона розділиться

Аналітики LiteForex випустили статтю в якій говориться про розпад Єврозони через масштабні проблем в Греції. Цю новину відразу ж підхопили ринки і тепер не вщухають. Такі країни як Португалія, Ірландія, Греція, Іспанія - почали називати абревіатурою PIGS. У цих країн дефіцити бюджету в рази перевищують допустимі норми в Єврозоні, а також поганий стан ринку праці. І хоча влада Греції запевнила, що скоро нейтралізує дефіцит бюджету, економісти не вщухають розмовами, повідомляє SocMart.

Професор Нуріель Рубіні заявив, що в успіху грецького питання не впевнений жоден економіст. Професор підкреслив, що завтра ж Єврозона не розпадеться, але є велика ймовірність що вона розділиться на дві області - центр і периферію. Якщо Іспанія не впорається з випробуваннями - це стане катастрофою, додав Нуріель Рубіні.

Іспанія відзначилася величезними проблемами національних фінансових інститутів та великим рівнем безробіття. Але все ж Іспанія своїми проблемами інвесторів не злякала, чого не можемо сказати про Грецію, яку всі записали в пасив. Рейтингові агентства ще не почали знижувати один кредитний рейтинг Іспанії за іншим.

Хоакін Альмунія, комісар ЄС по грошово-кредитній політиці, закликав не влаштовувати істерику і не лякатися дефіциту бюджету Греції. До кінця цього року Греція повинна скоротити дефіцит свого бюджету на 4%, а до 2013 року ще на 2%. У Європі влада намагається всіляко протистояти розмовам щодо розпаду Єврозони. Такі коментарі вони називають абсурдними. Гіоргіос Папаконстантіну міністр фінансів Греції повідомив, що проблему з дефіцитом бюджету Греція сама може вирішити, і що вона не чекає на допомогу ззовні. 


После ознакомления с экономической ситуацией советуем отвлечься и почитать автомобильные новости со всего мира. 


Джерело: http://www.socmart.com.ua
При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua обов'язкове.


Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)