Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Логістичний центр компанії Nestle в Україні. Частина 2

2010-04-01 11:59:53

Логістичний центр компанії Nestle в Україні. Частина 2Отже, продовжуючи розповідь Геннадія Радченка про власний досвід будівництва та підтримки діяльності логістичного центру Nestle, фахівці socmart хочуть поділитися з Вами інформацією про групу людей, що будуть просто необхідні для ведення будівельних робіт.
Нагадуємо, що Г. Радченко займає посаду директора з корпоративних питань Nestle в Україні та Молдові. На його думку, дуже важливим для будівництва власного складу є мати таких людей:
- Проектувальник;
- Генеральний підрядник;
- Субпідрядники;
- Юрист, який допомагатиме вирішити питання, що виникають між Вами і проектної групи інвесторів, які також будуть брати участь у будівництві.
Однією з головних прерогатив в роботі будівельників на Ваш майбутній об'єкті є їх безпеку. Для іноземних інвесторів, наприклад, зовсім дико неприйнятно буде побачити свого будівельника на будівництві без каски. Тоді миттю стане питання про продовження його роботи та роботи цієї групи будівельників в цілому, повідомляють експерти SocMart. Бо, якщо станеться нещасний випадок на будівництві через недотримання заходів безпеки, то всі ЗМІ неодмінно сповістять про це громадськість, що може очорнити ім'я компанії-замовника на дуже тривалий час.
Далі буде завтра на сайті socmart.

 

Автор: Олена Тварковська



Джерело: http://www.socmart.com.ua/ ( При передруці посилання, а для інтернет-видань —гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов’язкове.)

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)