Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






«Небесний центр» в Анголі розширюється

2010-04-20 18:34:07

На південно-західній стороні Африки, в найбільшому місті Республіки Ангола, Луанді, розташовується архітектурний комплекс «Sky Center», що в перекладі означає «Небесний центр», повідомляють співробітники socmart. Його вирішили доповнити, і звести два нових будівлі - «Sky Business» і «Sky Residence II».
«Sky Business» або «Небесний бізнес» представляє собою бізнес-центр з офісними приміщеннями класу «А», у якому буде знаходитися досить просторе лобі і різноманітні системи простих і швидких доступів до різних поверхах об'єкта.
Фасад офісного комплексу не буде стикатися з іншими елементами Небесного центру. Модулі, які мають прямокутну форму, будуть розташовуватися або горизонтально, або вертикально, що допоможе забезпечити надійний захист від нагрівання приміщень. Подібна технологія дозволить також найбільш оптимально використовувати денне освітлення.
«Sky Residence II» або «Небесна резиденція II» має вигляд вежі, висота якої прирівнюється до 22 поверхах. Це житловий комплекс, де розташуються квартири преміум-класу з неймовірними умовами комфорту. Забезпечені жителі таких апартаментів весь час зможуть насолоджуватися розкішними видами морської гладі.
В інтер'єрі Небесної резиденції II задіяні найрізноманітніші елементи, в той же час фасад об'єкта елітної нерухомості буде абсолютно гладким, інформує сайт про об'єкти нерухомості SocMart.



Джерело: http://www.socmart.com.ua/ ( При передруці посилання, а для інтернет-видань —гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов’язкове.)

Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)