Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Еспланада: відкриття в 2011 році

2010-04-22 14:33:25 Еспланада: відкриття в 2011 році Пока зодчі, влади і населення ведуть обговорення і вирішують питання, чи дозволено в центрі Києва зводити хмарочоси, вже друга мега висотка добудовується на Спортивній площі (по сусідству вже пару років як побудований офісний центр "Парус", який налічує більше 30 рівнів). Багатофункціональний комплекс Esplanada, загальною площею близько 180 тис. кв.м., буде складатися з торгово-офісного блоку (10 поверхів і 6 рівнів надбудови з офісною складовою) і бізнес центру (33 поверхи), передає сайт з нерухомості socMart. Плани з наповнення об'єкта грандіозні. Приміром, планувалося, що на даху Торц Еспланада буде кілька тенісних кортів, які швидко трансформуються у футбольне поле, там же - дитячі майданчики і зелені насадження, парк, і кілька кафе. Взагалі в Еспланаді будуть бутікова зона, звичайні торгові точки, боулінг (24 доріжки), кінотеатр мережі «Мультиплекс» на 7 залів, фітнес-клуб з басейном, продуктовий гіпермаркет, ресторани, і навіть дитячий поверх. Девелопером є компанія "Три О". Як дізналися фахівці сайту про будови та проекти України domobaza.info, введення в експлуатацію об'єкта перенесено на 2011 рік (нагадаємо, спочатку Еспланада хотіли добудувати ще в 2009 році, потім - в цьому). А взагалі будівництво МФК на Спортивній площі ведуть вже 7 років. Цілком імовірно, що ТОЦ Континенталь (цю назву і "Європейський квартал" періодично звучать замість Еспланада) буде дійсно введена в наступному році, адже будівельні роботи там ведуться швидкими темпами.

Якщо ви хочете знати більше про МФК Еспланада з контактами учасників проекту, вам треба перейти по посиланню - http://domobaza.info/domobaza/items/item/object-tots-evropeyskiy-kvartal-esplanada.html

Джерело: Портал з нерухомості Соцмарт (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)



Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)