Аналитика и исследования коммерческой и жилой недвижимости Украины


Главная О компании Услуги компании Наши клиенты Реклама Контакты






Б-р Д. Народів - будівництво житла і бізнес центру

2010-04-28 17:32:44 Б-р Д. Народів - будівництво житла і бізнес центруЖОК Др. Народів 14-16В Києві, на бульварі Др. Народів з другого кварталу 2006 року ведеться будівництво житлово-офісного комплексу. Зведення об'єкта останні місяці було заморожено, і лише в квітні будівельні роботи поступово відновлюються. Якщо в жовтні 2009 року до продажу пропонувалися 2х кімнатні квартири, площею від 77кв.м. за ціну від 14700 грн. за квадрат (в залежності від поверху) те, як дізналися фахівці компанії "Соцмарт", у квітні 2010 року вартість квадратного метра житла стартує від 18 928 грн за кв.м. Забудовником ЖОК виступає трест "Південзахідтрансбуд". Нагадаємо, що всього в житлово-офісному комплексі на б-рі Др. Народів 14-16 заплановано 5 секцій, 4 з яких житлові а одна - окремий бізнес центр. Загальна площа об'єкта складе більше 160 тис.кв.м. Запланований паркінг на 1000 автомобілів. За інформацією з баз даних по житлових і комерційним будівництвах domobaza.info, здача 1,2 та 5 секцій заплановано на зиму 2010-2011 року. На даний момент у першій секції ведуться роботи зі скління, цегляній кладці.

Цікава історія про бізнес центр в ЖОК на б-рі Др. Народів, 14-16. Як раніше повідомлялося представниками компанії, загальна площа офісної будівлі класу "А" у комплексі повинна скласти більше 60 тис. кв. м та її будівництво планували завершити в 2012 році. Пів року тому компанія-забудовник шукала покупця на бізнес центр у складі цього будується ЖОК на Др. Народів. Цю офісну частину навіть хотіли переробити під готель, але з реконцепціей не склалося, адже якщо забудовник оцінював проект на "5 зірок", закордонні інвестори давали лише "три".

Більш детальна інформація з контактами про ЖОК Др. Народів 14-16 чекає на вас тут http://domobaza.info/domobaza/items/item/object-stroitelstvo-zhilischno-fisnogo-kompleksa-na-bulvare-druzhbi-narodov-v-kieve.html

Джерело: http://www.socmart.com.ua/ (При передруці посилання, а для інтернет-видань - гіперпосилання, на http://www.socmart.com.ua/ обов'язкове.)



Поиск

Подписка

Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья
Готовые исследования, обзоры
Новости, статьи и аналитика
RSS-лента (новости, статьи и аналитика)
RSS-лента (Базы компаний, ТЦ, БЦ, жилья)
RSS-лента (Готовые исследования, обзоры)